Каталог

Декоративен Фонтан
Декоративен Фонтан DPF 3600
14/08/2015
Декоративен Фонтан
Декоративен Фонтан DPF 28
15/08/2015
Виж всички

Прожектор за фонтан – LED Color [9W]

360.00 лв. с ДДС

Направи запитване

Описание

Прожектор за фонтан – LED Color

Предлагаме прожектор за фонтан LED Color , многоцветен, пpeднaзнaчeн зa пoдвoдeн мoнтaж съвместим с бaceйни, eзepa и дpyги дeĸopaтивни вoдни cъopъжeния.

Този прожектор за фонтан e oт нepъждaeмa cтoмaнa и имa oтличнa ycтoйчивocт нa ĸopoзия. Πpитeжaвa ĸлac нa зaщитa ІР68. Πpoжeĸтopът e c мoщнocт 9W, 12V, c 9 бpoя LЕD. – aвтoмaтични пpoгpaми.

Микса от цветове и преливането им осигурява цветна красота за сетивата ни. Основните цветове, които се залагат са:

  • Основен цвят-Червен – ускорява пулса и подобрява кръвообращението. Повишава тонуса и е предпоставка за добро настроение;
  • Основен цвят – Оранжев – увеличава чувството на радост и отдих. Спомага за подобряване на мозъчната функция;
  • Основен цвят-Жълт – създава радостно и весело чувство. Стимулира творческата и мисловна дейност;
  • Основен цвят-Зелен – намалява стреса и спомага за цялостното успокоение. Действа добре при трудности и нуждата да се справите с емоционални проблеми;
  • Основен цвят-Син – помага за разтоварване от ежедневното напрежение и натрупания емоционален стрес;

На световния пазар в наши дни  се предлагат  различни видове прожектор за фонтан от различни производители с изключително кратък живот. Предлагат се светодиоди с нестабилни цветови характеристики – за много кратък период от време те променят спектъра и намаляват силата си на светене. При производството на електронни модули, осигуряващи работата на прожекторите, се влагат компоненти с ниско качество и много кратък живот, които от своя страна намаляват живота на самите осветители. Всички опити за сглобяване и производство на крайни изделия без необходимия опит и изчисления, изпитвания и сертификати, отговарящи на международните изисквания, понижават качеството на крайния продукт. Всички изброени до тук компромиси водят до рязко намаляване на крайната цена, но и до понижаване на качествените показатели като по този начин се дискредитира самата технология. Потребителят е принуден да подменя често лампите, в резултат на което той е разочарован и объркан.

Въпреки високите първоначални разходи по придобиване, производството на светодиодни източници на светлина е най-бързоразвиващият се отрасъл в съвременния живот. При изграждане на ново и подмяната на съществуващо осветление, трябва да се вземе предвид не само първоначалната инвестиция, но и постигнатата висока енергийна ефективност, изразяваща се в рязкото намаляване на цената на светлината, т.е. цената на консумираната електроенергия, средствата за поддръжка и подмяна. Подобряването на качеството на светлината, изразяващо се в подобрените характеристики на осветеността и физиологичните възприятия, е друг решаващ фактор за избора на новата технология. Безусловно изключително важен е и екологичният ефект.