Стълби за басейни

Стълби за басейни, перила, душове ca eдин oт основните ĸoмпoнeнти нa вceĸи бaceйн за достъп в него. Стълбите и пepилaта зa бaceйн са окомплектовани с paзлични cвъpзвaщи eлeмeнти, aнĸepи, дъpжaчи и резервни чacти.

Стълби за басейни: Стълбите за влизане в басейна са важен елемент от ползването, функционалността и безопасността на басейна. Те могат да бъдат и монолитни (изградени от бетон и облицовка), но най-често използваните стълби днес са изработени от неръждаема стомана.

Материалът от който се изработват са неръждаема стомана, А-304 за масовия клас басейни, и А-316 за по-високия клас. Предлага се огромно разнообразие от размери и модели на стълби за басейни, които могат да отговорят на всяко специфично изискване за дизайн, ергономия, ниска цена и др.

Перила за басейни: Предимно служат за безопасността при ползване на басейна – като опора при изградени монолитни стъпала, като ръкохватки в различни водни съоръжения и др. Освен стандартните модели и размери е възможно да бъдат изработени и нестандартни такива.

Душове за басейни: Задължителен елемент при обществените басейни и препоръчителен при домашните, душът е не само практичен, но и препоръчителен и гарантира чистота на водата при ползването на басейна. Има голямо разнообразие от душове за всеки вкус и предпочитания.

Огради за басейни: Напоследък все по-търсен продукт, гарантиращ безопасността на басейните, когато не се ползват. Осигуряват безопасен периметър, предпазващ децата и домашните любимци. Модулната им конструкция осигурява лесния им демонтаж след активния сезон.

Има мнoжecтвo видoвe cтълби и пepилa зa бaceйни. Ако имате нужда от съвет, можете да ни пишете  или да ни потърсите по телефона.

Ако имате нужда от съвет, можете да ни пишете  или да ни потърсите по телефона.

 


Продукти от нашия каталог