Материали за полагане – това са всякакви строителни смеси, сухи и течни, ватерстоп ленти, лепила, силикони и други материали за полагане. Те могат да бъдат в различни цветове, според нуждите на обекта.

Знаете ли, че стойността на материалите, които ще се се влагат в какъв да е строителен обект, се движат в границите между 50 – 80 % от общата стойност на обекта.

Затова е много важно да се подберат и употребят качествени строителни материали за полагане, доказали се във времето на експлоатация.

Отделните строителни материали имат и различна стойност, в зависимост от предназначението, приложението, качеството и цената им.

Качеството на суровините има голямо влияние върху качеството на цялата продукция. Поради това материалите които предлагаме са изпитани и отговарят на хигиенните свойства и нормата на натоварване на суровините по време на производството и след това. Покриват и изискванията към строежите.

Основните изисквания към строежите са:

• Механично съпротивление и устойчивост;

• Безопасност в случай на пожар;

• Хигиена, здраве и околна среда (жизнен цикъл);

• Достъпност и безопасна експлоатация;

• Защита от шум;

• Икономия на енергия и топлосъхранение;

• Устойчиво използване на природните ресурси:

а) повторно използване или рециклиране на строежите, техните материали и части след разрушаване;

б) дълготрайност на строежите;

в) използване на екологично съвместими природни суровини и вторични материали в строежите.

Далия ООД имa бoгaт oпит в изгpaждaнeтo нa бaceйни c вcяĸaĸви oблицoвĸи. Знае се,че водонепроницаемостта на дъното и стените на басейна се постига не само със специални типове бетон. Извършват се цяла гама дейности, които имат за цел да оздравят чашата на басейна и да я направят водоустойчива. Hиe paбoтим c няĸoи oт нaй-дoбpитe пpoизвoдитeли нa мaтepиaли зa пoлaгaнe. Aĸo имaтe нyждa oт фyгиpaщa cмec, xидpoизoлaция или дpyг мaтepиaл зa пoлaгaнe нa oблицoвĸaтa нa бaceйнa потърсете ни. Tyĸ щe нaмepитe  мaтepиaли с високо и доказано качество oт пpoизвoдитeли в бpaншa.


Продукти от нашия каталог