Обекти

Хидротерапията или водолечението е използване на вода (гореща, студена, пара или лед) за облекчаване на дискомфорта и подобряване на физическото здраве.
Водата може да бъде използвана терапевтично по различни начини. Обичайните форми на хидротерапия включват: Басейни, джакузита и горещи вани; Басейни и тангенторни вани; Вани; Душове; Влажни компреси; Лечение с пара и сауна

Погледнете нашите обекти.

Висококачествено изпълнение, оригинални теми и проекти.
Намерете вашият дизайн, изберете вашият стил, комбинирайте специфичните решения.
Мечти, които могат да бъдат изпълнени по най-добрият начин.
Това, което предлагаме е – изискан стил, перфектен дизайн, компетентен съвет, професионално изпълнение, гаранционна поддръжка.
Басейни с различна форма, облицовка, метод за третиране на водата.
Фонтани – за общинския площад или за вашата градина – водно удоволствие и прохлада в горещите дни.
В колекцията ни от снимки на обекти ще придобиете представа за вариантите за разположение, форма на басейна, облицовка, стълби, автоматики, фонтани, варианти на водни ефекти, дюзи; езера – начини за изграждане, дизайн, проект и други.
Открийте с нас правилния път към вашите нови басейни, фонтани или езеро
В рамките на цялостния проект с помощта на Вашите служители или проектанти ние можем да подсигурим оптимизация на процесите, повишаване на ефективността и намаляване на строителните и енергийните разходи.
Разглеждаме възможностите за оптимизиране на Вашите басейни, фонтани или езера, в зависимост от броя на клиентите и на служителите в предприятието и директно пристъпваме към изпълнение на начертания план за действие.