Защо да изберете монолитни  басейни? Защото се изграждат от стомано-бетон, така конструкцията е стабилна и дълголетна, а това е основно изискване за качество. Предимство при тях е възможността да се изпълнят всякакви форми и размери, както и да се положат върху нея всякакви видове облицовки. При изграждането на този вид конструкция се изисква ангажиране на специализирани строителни специалисти – кофражисти, арматуристи, стрителни специалисти. Също така има изисквания за работа при определени атмосферни условия. Като цяло времето за изпълнение е по-дълго, тъй като се спазват технологични изисквания при полагане на бетона на монолитни басейни. Предлагаме различни варианти на басейни, при които новите технологии дават възможност за гъвкавост при избора на конструкцията и времето за изпълнение. Така ние успяваме да отговорим на различните ви вкусове и нужди.

Все пак, при възможност, винаги съветваме да изберете монолитни басейни с бетонно корито, защото това гарантира дългосрочна ефективна работа на басейна.

При монолитните басейни няма ограничение във форма или размер, правят се изцяло по ваш вкус и желание. Могат да се облицоват със стъклокерамика или с порцеланови плочи. При изграждането им могат да се предвидят бетонни стъпала или да се използват готови метални стълби. Третирането с химикали може да се осъществява ръчно или чрез монтирана автоматична уредба за подаване на необходимите препарати. За тези, които искат да избегната хлорното третиране на водата има системи с ултравиолетови лампи, озонатори.


Продукти от нашия каталог