Електроннен магазин

Декоративен Фонтан
Декоративен Фонтан DPF 3600
14/08/2015
Стъклокерамика микс LAZUR
Стъклокерамика микс LAZUR
15/08/2015
Виж всички
прожектор за фонтан
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани
LED осветление за фонтани

Прожектор за фонтан – LED Color [9W]

186.00 лв. с ДДС


Описание

Прожектор за фонтан – LED Color

Предлагаме прожектор за фонтан LED Color , многоцветен, пpeднaзнaчeн зa пoдвoдeн мoнтaж съвместим с бaceйни, eзepa и дpyги дeĸopaтивни вoдни cъopъжeния.

Този прожектор за фонтан e oт нepъждaeмa cтoмaнa и имa oтличнa ycтoйчивocт нa ĸopoзия. Πpитeжaвa ĸлac нa зaщитa ІР68. Πpoжeĸтopът e c мoщнocт 9W, 12V, c 9 бpoя LЕD. – aвтoмaтични пpoгpaми.

Микса от цветове и преливането им осигурява цветна красота за сетивата ни. Основните цветове, които се залагат са:

  • Основен цвят-Червен – ускорява пулса и подобрява кръвообращението. Повишава тонуса и е предпоставка за добро настроение;
  • Основен цвят – Оранжев – увеличава чувството на радост и отдих. Спомага за подобряване на мозъчната функция;
  • Основен цвят-Жълт – създава радостно и весело чувство. Стимулира творческата и мисловна дейност;
  • Основен цвят-Зелен – намалява стреса и спомага за цялостното успокоение. Действа добре при трудности и нуждата да се справите с емоционални проблеми;
  • Основен цвят-Син – помага за разтоварване от ежедневното напрежение и натрупания емоционален стрес;

На световния пазар в наши дни  се предлагат  различни видове прожектор за фонтан от различни производители с изключително кратък живот. Предлагат се светодиоди с нестабилни цветови характеристики – за много кратък период от време те променят спектъра и намаляват силата си на светене. При производството на електронни модули, осигуряващи работата на прожекторите, се влагат компоненти с ниско качество и много кратък живот, които от своя страна намаляват живота на самите осветители. Всички опити за сглобяване и производство на крайни изделия без необходимия опит и изчисления, изпитвания и сертификати, отговарящи на международните изисквания, понижават качеството на крайния продукт. Всички изброени до тук компромиси водят до рязко намаляване на крайната цена, но и до понижаване на качествените показатели като по този начин се дискредитира самата технология. Потребителят е принуден да подменя често лампите, в резултат на което той е разочарован и объркан.

Въпреки високите първоначални разходи по придобиване, производството на светодиодни източници на светлина е най-бързоразвиващият се отрасъл в съвременния живот. При изграждане на ново и подмяната на съществуващо осветление, трябва да се вземе предвид не само първоначалната инвестиция, но и постигнатата висока енергийна ефективност, изразяваща се в рязкото намаляване на цената на светлината, т.е. цената на консумираната електроенергия, средствата за поддръжка и подмяна. Подобряването на качеството на светлината, изразяващо се в подобрените характеристики на осветеността и физиологичните възприятия, е друг решаващ фактор за избора на новата технология. Безусловно изключително важен е и екологичният ефект.